Ontdek 9 staaltjes van spitstechnologie op Advanced Engineering - uitnodiging

Op 16 en 17 mei wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een feest voor de creatieve geest. Ingenieurs, productontwikkelaars, designers en innovatiemanagers ontdekken er de nieuwste snufjes.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #easyfairs, #engineering, #ingenieurs, #spitstechnologie, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dit gloednieuwe event voor de vervaardiging van vernieuwende producten laat u kennismaken met alle aspecten van het creatieproces: ontwerp, engineering en prototyping, materialen en componenten, maar ook connectiviteit komt aan bod. Ontdek op 16 en 17 mei de technologie en de makers van morgen op Advanced Engineering.

Op de eerste editie van Advanced Engineering kunnen bezoekers meer dan 100 standhouders en experten uit de machinebouw, lucht- en ruimtevaart, automotive, consumer en B2B products en ontwikkeling van bouwmaterialen ontmoeten. Tijdens de tweedaagse tonen zij u hoe u uw producten future proof kan maken.

In de experience zones wordt u onthaald door de Pepper robot van Softbanks & Gfi, kan u de Belgische zonnewagen van het Punch Powertrain Solar Team bezichtigen en komt u te weten welke toepassingen van dit snufje hoogstaande technologie u in uw industrietak kan implementeren.

In het mobiele Flanders Make Lab gaat u aan de slag met virtual & augmented reality en werkt u samen met een Cobot. Bekijk de Proba V satelliet voor onderzoek naar klimaatverandering van Qinetiq Space.

Neem plaats op de Smart bike van Flanders' Bike Valley en DSP Valley en fiets binnen in de wereld van de slimme helmen, wearables, tracking, smart sloten en bike sharing.

Sta versteld van de innovatieve materialen aan boord van de Umicore Nova, de super bolide van het Formula Electric Belgium team. Het Belgische Sonaca is gespecialiseerd in geavanceerde ruimtevaarttechnologie en stelt een complex raketonderdeel voor dat ook wel eens dé oplossing voor uw producten kan zijn.

En dan is er nog de Evoque, het paradepaardje met vierwielaandrijving van Range Rover dat werd elektrisch gemaakt met onder andere de Vlaamse spitstechnologie van Flanders Make.

Volvo pakt dan weer uit met z’n Volvo V60 Twin Engine Hybrid en geeft aan 30 bezoekers een unieke inkijk op de eindassemblage en lasfabriek op locatie.

Registreer u hier voor een gratis bezoek!




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.