Bezoek CeMAT - wereldbeurs voor de intralogistiek - uitnodiging

Technisch nieuws 22/03/2018 15:07:24

CeMAT in Hannover gaat dit jaar door van 23 tot en met 27 april 2018. Plan nu alvast uw bezoek aan deze vakbeurs en registreer u nu voor een gratis toegangskaart.

Lees hieronder verder   
Verwant

Wat te verwachten op EMO Hannover 2019

30% meer bezoekers voor Vision, Robotics & Motion (+fotoreportage)

BEMAS Asset Performance symposium & awards

ABISS 2019 lonkt naar alle ‘Very Industrial Digital Innovators’

42% meer bezoekers voor tweede editie Advanced Engineering

Navingo Career Event trok kaart van beleving en innovatie

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Bouwstenen van geïntegreerd aanwezigheidsbeleid

BluePoint Antwerpen (Agoria Academy)

maandag 9 september 2019

Rittal vakseminarie industriële systeemkasten

Laakdal

donderdag 12 september 2019

EMO Hannover

Messegelände - Hannover (D)

van 16/09/2019 tot 21/09/2019

Eerstelijns onderhoud op industriële tandwielkasten

MGH Servicecenter Machelen

dinsdag 17 september 2019

Postgraduaat Coöperatief ondernemen en management

Leuven

van 20/09/2019 tot 20/12/2019

Integrale Productontwikkeling

KU Leuven Campus Kulak Kortrijk

donderdag 26 september 2019

Keuze van de redactie

(24/6) Tankopslagbedrijf Standic vestigt zich in Antwerpse haven

(24/6) ENGIE verhoogt vermogen centrale van Coo-Trois-Ponts

(20/6) Afval- en recyclagesector lanceert website voor invulling vacatures

(20/6) Imec verdubbelt energiedichtheid vaste-stof batterijen

(18/6) 30% meer bezoekers voor Vision, Robotics & Motion (+fotoreportage)

(18/6) Ontwikkelen methodes voor voorspellen onderhoud met big data algoritmen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - CeMAT 2018, unieke beurs voor samenspel van Smart Logistics en Smart Industry, biedt u concrete oplossingen, maar ook bezoekers uit de hele wereld en een waar vuurwerk van innovaties.

Met CeMAT-evenementen over de hele wereld biedt Deutsche Messe topbeurzen voor intralogistiek in de belangrijkste markten. De branche kan zo in de verschillende landen en regios haar producten en innovaties aan het publiek presenteren.

De beurzen wereldwijd zijn voortgekomen uit de CeMAT in Hannover, belangrijke wereldbeurs voor intralogistiek en supply chain management. CeMAT wordt met ingang van 2018 elke twee jaar samen met de HANNOVER MESSE georganiseerd. De volgende CeMAT vindt plaats van 23 t/m 27 april 2018.

Innovatieve en energiezuinige heftrucks, complexe en volledig geautomatiseerde transportinstallaties, kranen, hefwerktuigen en werkpodiums, rek- en magazijnsystemen, de nieuwste systeembesturingen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie voor logistiek.

Op de CeMAT in Hannover zijn alle deelgebieden van de intralogistiek vertegenwoordigd. Auto-ID-systemen, robotlogistiek en verpakkingstechniek voor intralogistiek ronden het geheel af.

TradeFairs.be organiseert een speciale eendaagse chartervlucht naar Hannover op maandag 23 april 2018. Meer info vindt u op de website: www.global-fairs.com/chartervluchten

Bezoek ook de Belgische exposanten op CeMAT en HANNOVER MESSE. Een exposantenlijst kan u vinden op de websites van de twee beurzen onder >Exhibitor & product search .

Neem graag contact op met Global Fairs voor meer informatie ivm het exposeren of bezoeken van een beurs in Hannover of Neurenberg.

Registreer hier voor een gratis toegangskaart. <<

Voor meer informatie:
Global Fairs SA
Vertegenwoordiging van Deutsche Messe en NürnbergMesse in BeLux
Mevr. Simone Bothmer
Tel. +32 16 734551
info@global-fairs.com - www.global-fairs.com/toegang_cemat

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Arlanxeo, ArcelorMittal en Imec winnen eerste Asset Performance Awards

Na 20 jaar Maintenance Manager van het jaar organiseerde BEMAS dit jaar voor de eerste keer de Asset Performance Awards. Er werden drie awards uitgereikt in onderhoud en asset management.

Uitbreiding nanotechnologie in gezondheidszorg

VITO gaat in het kader van het nieuwe EU-project Safe-N-Medtech samenwerken met de Nederlandse diagnostische firma Helia Biomonitoring voor de monitoring van biomarkers.

Jan De Nul scoort nieuw Taiwanees offshore wind contract

Dit contract omvat het ontwerp, de levering en de installatie van jacket funderingen en onderzeese kabels voor het Formosa 2 windturbinepark, dat een capaciteit van 376MW krijgt.

Limburgse bio-incubator krijgt ‘Digital Health House’

BioVille, bio-incubator op de Diepenbeekse universitaire campus, krijgt een ‘Digital Health House’. In deze experimentele ruimte ligt de focus op e-Health en digitalisering in de zorgsector.

Afval- en recyclagesector lanceert website voor invulling vacatures

De sectorfederaties go4circle en COBEREC lanceren Recyclingjob.be om 400 vacatures ingevuld te krijgen, waarbij de verwachting is dat het aantal banen in deze sector snel verder groeit.

Naar een vrouwvriendelijke toekomst binnen Engineering - column

Op 23 juni vindt de 6e editie van de International Women in Engineering Day plaats. Robert Walters richt de schijnwerpers op de stand van zaken en op het belang van vrouwelijke ingenieurs.

Uitreiking European Inventor Award 2019

Op de 14e editie van de European Inventor Award gingen de prijzen naar vindingen in kunststofrecyclage, de diagnose van kanker, herlaadbare lithiumbatterijen, anti-fouling en DNA-testen.

Imec verdubbelt energiedichtheid vaste-stof batterijen

Imec, partner in EnergyVille, kondigt een vaste-stof Li-metaal batterijcel aan met een ongeziene energie­densiteit van 400 Wh per liter met een laadsnelheid van 0.5C (2 uur).

B&R brengt safety naar mobile automation

Het X90-besturings- en I/O-systeem voor mobile automation is nu verkrijgbaar met integrated safety technologie. Intelligente safety-functies en extreem korte responstijden zijn de sleutel tot een geheel nieuw scala aan mogelijkheden voor een safe werking van mobiele apparaten en mobiele productielocaties. >>

Partners