• 14/03/2018

7 redenen om Endress+Hauser te bezoeken op Pumps & Valves 2018 - uitnodiging

Bezoekers aan de Pumps & Valves 2018 beurs op 21 & 22 Maart in Antwerpen, kunnen bij Endress+Hauser terecht voor een overzicht en de laatste ontwikkelingen rondom proces-meetapparatuur.

Trefwoorden: #Endress+Hauser, #instrumentatie, #Pumps & Valves

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Digitale communicatie, IIoT, diagnostiek & verificatie, kalibratie & zelfkalibratie, maar ook apparatuur voor eenvoudige toepassingen, dienstverlening, online tools & commerce, komen allemaal aan bod op stand B1070 in hall 1.

Smart sensors maken digitalisering mogelijk
De instrumenten van Endress+Hauser beschikken over de nodige connectiviteit om naast primaire meetwaarden, ook diagnostische informatie op te sturen naar de Endress+Hauser “cloud”.

Daarom worden meettoestellen meer en meer direct uitgerust met Ethernet/IP of Profinet interfaces, terwijl voor IIoT-gebaseerde oplossingen, Endress+Hauser uiteraard een edge device voorziet.

Voor op de werkvloer, vervolledigt Endress+Hauser zijn IO-link gamma met nieuwe druk- en niveausensoren. Bovendien is er ook steeds meer draadloze communicatie, met Bluetooth, WLAN en WirelessHART.

Met één van zijn technologische speerpunten, Heartbeat Technology, zet deze Zwitserse leverancier bovendien zijn volgende stappen in ingebouwde, real-time diagnostiek, verificatie- & monitoring functies.

Heartbeat Technology wordt op steeds meer modellen van debiet-, niveau- en analytische meetapparatuur aangeboden en ondersteunt concreet procesbetrouwbaarheid, systeembeschik- baarheid en predictieve onderhoudsprocessen.

Nu ook voor temperatuurmetingen, met de gloednieuwe Trustsens TM371, mét automatische, inline zelf-kalibratie ! Voor eenvoudige toepassingen en installaties, versterkt Endress+Hauser zijn E-direct instapgamma met de gloednieuwe Picomag. Picomag is een aantrekkelijk geprijsde IO-link debietmeter, in zakformaat, met eenvoudige bediening via Bluetooth, voor eenvoudige toepassingen, bv. in de utilities.

Services, E-commerce, online tools
Endress+Hauser is en blijft leidend in het adviseren en uitvoeren van dienstverlening rondom meet- apparatuur : selectie van het juiste type & applicatie-advies, inbedrijfnames, kalibraties, onderhoudscontracten, opleiding.

Bovendien stelt de firma een suite aan online tools voor, die process design, instrument engineering, aankoop, levering, configuratie & onderhoud makkelijker maken. Recent werd ook het bestellen van dergelijke apparatuur gemakkelijker gemaakt, door website en webshop op een zeer gebruiksvriendelijke manier samen te brengen.


Voor meer informatie:
Endress+Hauser nv/sa
Rue Carlistraat 17-19 - B-1140 Bruxelles - Brussel
Tel: +32 (0)2 248 06 00 - info@be.endress.com - www.be.endress.com

 Lees méér over: Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.