Flowcomm Introduceert nieuw logo

Flowcomm Nederland levert al jaren hygiënische procescomponenten van hoogwaardige kwaliteit, heeft vergaande technische proces-/productkennis en biedt professionele aftersales service.

Trefwoorden: #Flowcomm, #hygiënische procescomponenten

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Ter ondersteuning van onze vele Belgische relaties heeft Flowcomm in 2016 een nieuw verkoopkantoor, Flowcomm België, geopend in Antwerpen.

Ons beleid van technische ontzorging van onze relaties in kleine en grote projecten heeft geleid tot een explosieve groei in de vraag en afname van de Flowcomm componenten. Het is een krachtig signaal van onze relaties dat wij de juiste missie en strategie omarmen.

Wij zijn dan ook trots om onze nieuwe logo te introduceren. Het is een krachtig en sterk nieuw logo geworden, die al onze kernwaarden vertegenwoordigt: Kwaliteit, Kennis en Service.

Kernwaarden waarvan al onze medewerkers mee doordrongen zijn en die zij uitdragen in het dagelijks contact met onze relaties.

Flowcomm is inmiddels een begrip geworden niet meer weg te denken als componentenleverancier. Dit nieuwe sterke logo staat garant dat wij het vertrouwen van onze relaties meer dan waard zijn.


Voor meer informatie:
Flowcomm België
De Keyserlei 58-60 Bus/boîte 19 - 2018 Antwerpen
T: +32 3 304 95 54 - info@flowcomm.be - www.flowcomm.be

Ook te zien op de vakbeurs Pumps & Valves in Antwerpen op stand C1070



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.