Functies Smappee en Nest gecombineerd in 1 app

De Smappee app maakt vanaf nu deel uit van het “Works with Nest”-ecosysteem. Hierdoor kan verwarming en alle ander energieverbruik gemonitord en gecontroleerd worden via één app.

Trefwoorden: #app, #applicatie, #energiemonitoring, #energieverbruik, #gasverbruik, #Nest, #Smappee, #thermostaat

Lees verder

Techniek

( Foto: Smappee )

ENGINEERINGNET.BE - De combinatie van de slimme energiemonitor Smappee met ‘Works with Nest’ betekent dat gebruikers zowel de Smappee slimme energiemonitor als de Nest Learning Thermostat kunnen raadplegen en aansturen via één app.

Stefan Grosjean, CEO van Smappee: “Onze huizen worden alsmaar slimmer. Een slim beheer van gas en water is in dat kader belangrijk. De samenwerking met Nest was dus een logische stap”.

Dankzij deze integratie kunnen gebruikers ook bepaalde limieten instellen voor het gas- en waterverbruik, die perfect afgestemd zijn op de gewoontes van het gezin. Via de app word je gewaarschuwd wanneer de limieten overschreden zijn. Er kan ook gecontroleerd worden of er geen onnodig gas verbruikt wordt op het moment van een verhoogd CO-risico.

Smappee blijft inzetten op de compatibiliteit met Internet of Things-platformen, smart devices en smart home-toepassingen. Daarbij staat energiebesparing centraal.