• 06/02/2018

“Let’s talk Automation & Innovation” in VIP-style op INE 2018 - invitatie

110 technology & solution partners uit de Benelux zijn op het appel tijdens het grootste eendaags netwerkevent INE 2018. Op 22 februari opent de Brabanthal in Leuven hiervoor haar deuren.

Trefwoorden: #automatisatie, #INE 2018, #innovatie, #networking event

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Directie, management, C-levels Operations en afdelingshoofden uit industry & infrastructures rijden donderdag 22 februari richting Leuven voor het high-end network event voor industriële automatisering en innovatie.

Maximaal 1200 genodigden worden hier verwacht om in de 5 moodboxes het management van de grote technologiespelers, integratoren, softwarespecialisten, startups en spin-offs te ontmoeten.

“Let’s talk” is geen toevallige quote. Op INE krijgen industriële bedrijven met issues rond automatisering, optimalisering, digitalisering en integratie van processen op een informele en gezellige manier de kans hun uitdagingen voor te leggen en te bespreken. Het is er hen vooral om te doen te weten te komen wat er hen de komende jaren te wachten staat indien zij beslissen om hun organisatie, productie of business units te herorganiseren.

Het pijnpunt bij zowel het management als diverse afdelingshoofden is vooral het technologisch inzicht dat aan de basis ligt van belangrijke beslissingen, die zowel op financieel vlak als op het gebied van personeelsbeleid een serieuze impact kunnen hebben op middellange en lange termijn.

De bedoeling van dit event is om beslissingsnemers uit de industrie die met vragen zitten omtrent automatiseren, optimaliseren, innoveren en digitaliseren, wegwijs te maken in de verschillende trends, oplossingen, methodiek en hints tijdens hun innovatietraject en hen te wijzen op mogelijke valkuilen.

Op een informele, discrete en stijlvolle manier kunnen bezoekers gesprekken aangaan met het management van bedrijven zoals Siemens, Beckhoff, Phoenix, Bosch-Rexroth, ABB, Actemium, enz… Zij worden op een heldere manier geïnformeerd hoe en met wie zij eventueel rond de tafel kunnen gaan zitten om een project of plan optimaal uit te werken.

INE 2018 is uitgegroeid tot een gegeerd event met gezellige praat- & demolounges en gratis catering en parking. Het vindt plaats op 22 februari a.s. in de Brabanthal te Leuven van 14 tot 21 uur.

De 110 deelnemende partners vindt u op deze lijst in het registratieformulier http://www.networkevent.be/ine/nl/vip-uitnodiging. Indien u wenst uitgenodigd te worden, kan u klikken op de partner van uw keuze om zo een aanvraagformulier voor een persoonlijke uitnodiging te versturen.


Meer over alle techno-industriële netwerkconcepten vindt u trouwens op www.networkevent.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.