• 12/12/2017

Rittal Modification Center bewerkt behuizingen in 5 dagen

Installateurs, borden- en kastenbouwers komen vaak tijd en handen te kort in de werkplaats. Het Rittal Modification Center biedt hiervoor de ideale oplossing.

Trefwoorden: #behuizing, #Rittal, #Rittal Modification Center

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De bekwame vakspecialisten bewerken uw behuizingen in geen tijd en helemaal op maat van uw specifieke vereisten.

Afhankelijk van de grootte van de bestelling zelfs al binnen vijf dagen. Deze Rittal Fastlane actie omvat tal van mogelijkheden en loopt nog tot het einde van dit jaar.

Rittal Fastlane
Slechts vijf dagen. Dat is de tijd die Rittal minimum nodig heeft om de gewenste uitsnijdingen en/of montage te realiseren. Eerst selecteert u een voorradige kast uit het gangbare assortiment kleine en grote behuizingen. De bekende TS 8 en SE 8 kastsystemen komen hiervoor in aanmerking, net als de modellen CP, AE, PK, EB, BG, KL en CM.

De Rittal experten staan bij offerteaanvraag klaar om uw tijdwinst te berekenen aan de hand van de nodige details en technische tekeningen. DXF, DWG of PDF zijn courante formaten waarin men tekeningen kan aanleveren. Met een gegevensexport uit de handige online kastconfigurator RiCS worden uw vragen nog sneller beantwoord.

Akkoord met het voorstel? Van zodra uw finale bestelling met vermelding ‘Fastlane’ is geplaatst, gaan de professionals in het Rittal ModCenter aan de slag. De productietijd is afhankelijk van de gewenste bewerkingen (uitsnijdingen en/of montage) maar kan bij een order tot vijf kasten al gerealiseerd worden in vijf werkdagen. Het enige wat u daarna nog moet doen, is de gratis levering in ontvangst nemen.

Kwaliteit op maat
Het ModCenter Team zorgt voor de voorbereiding van schakelkasten en toebehoren. Uiteraard niet alleen in het kader van de huidige Fastlane actie. Zo bijvoorbeeld staat de state-of-the-art Perforex bewerkingsmachine klaar voor CNC-bewerkingen in kunststof, plaatstaal, roestvast staal en aluminium.

Ook voor het aanbrengen van getapte of montageboringen in montageplaten en voor bewerkingen in functie van het plaatsen van onder meer drukknoppen, wartels en ventilatoren biedt deze machine een efficiënte oplossing.

Daarnaast is de moderne werkplaats compleet uitgerust voor diverse montagetaken zoals de aarding van kasten en kabelgeleiding, 19”-montageprofielen en zwenkramen, stroomverdelingscomponenten en de configuratie van CMC III monitoring.

Het is slechts een greep uit de oplossingen waarin Rittal u graag wil ondersteunen. Vast staat dat Rittal dé partner is voor automatisatie van de schakelkastbouw.


Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.com - www.friedhelm-loh-group.com

 Lees méér over: Rittal



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.