Inzicht in storingsoorzaken versnelt doorlooptijden - persbericht

Dana, Brugs producent van aandrijfsystemen, werkte de voorbije 5 jaar samen met CimPro aan een TPM-systeem dat automatisch stilstandsoorzaken van productielijnen detecteert en rapporteert.

Trefwoorden: #CimPro, #Dana, #productiemachine, #Total Productive Maintenance, #Total Productive Maintenance systeem, #TPM

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Dana )

ENGINEERINGNET.BE - Elke machine (Dana telt 350 productiemachines) kreeg een grafische terminal waarop operators bij een machinestilstand de oorzaak van de storing kunnen ingeven.

Het Total Productivity Maintenance-systeem (TPM) onderscheidt technische storingen, van productiestoringen en storingen omwille van kwaliteit. Op grote tv-schermen in het bedrijf is die informatie voor iedereen zichtbaar zodat er iets aan kan gedaan worden.

De doorlooptijd van orders is dit jaar drastisch korter en rapporten wijzen de belangrijkste storingsoorzaken aan waarop dan proactief ingespeeld wordt.

Resultaat: kortere orderdoorlooptijden en een sterkere positie in de interne, globale benchmark.

Voor meer informatie:
CimPro
Europark Oost 34 - 9100 Sint-Niklaas
Tel. +32 (0)3 765 09 53
mlaes@cimpro.com - www.cimpro.com/dana



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.