NGDATA haalt meer dan 16 miljoen euro op

NGDATA, softwarebedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor het beheer en optimaliseren van klantervaringen, heeft onlangs meer dan 16 miljoen euro opgehaald in een Series C investeringsronde.

Trefwoorden: #investeren, #investeringsronde, #NGDATA, #software

Lees verder

Techniek

( Foto: screen Vimeo - NGDATA )

ENGINEERINGNET.BE - De investeringsronde werd geleid door HPE Growth Capital met deelname van bestaande investeerders, waaronder Idinvest Partners, Pamica, SmartFin Capital, Capricorn Venture Partners en Nausicaa Ventures.

In januari 2017 haalde NGDATA ook al een bedrag van 8 miljoen euro binnen tijdens een investeringsronde en realiseerde hiermee een recordgroei. Met de overname van Eccella in mei 2017 werd waardevolle expertise op het gebied van data-management toegevoegd aan de portfolio en breidde het bedrijf uit naar meer landen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Het geld dat met deze investeringsronde is opgehaald zal voornamelijk worden gebruikt om de wereldwijde groei te versnellen. Ook wil het bedrijf zijn visie versterken om de beste partner voor digitale transformatie te zijn en de klantgerichtheid binnen organisaties helpen verbeteren.


ACHTERGROND
NGDATA heeft zijn hoofdkantoor in Gent en beschikt over vestigingen in de VS, Europa en Azië/Pacific en bedrijven als Belfius Bank, Innogy en Telenet zijn klant.