Anne Lescroart wordt nieuwe directrice CARL Software Benelux

Anne Lescroart zal bij CARL Software Benelux de verantwoordelijkheid van Sales and Operation Director opnemen, in nauwe samenwerking met Thierry Hoffait (Afgevaardigd Bestuurder).

Trefwoorden: #Anne Lescroart, #asset management, #CARL Software, #maintenance, #onderhoud

Lees verder

HR

( Foto: CARL Software )

ENGINEERINGNET.BE - Lescroart volgt Paul-Henri De Fays op, die het Benelux filiaal in Brussel in maart 2013 oprichtte en sinds einde augustus 2017 met pensioen is.

Met deze benoeming bevestigt zij haar expertise in de maintenance sector. Zij was gedurende 15 jaar actief bij ESCI, Real Software en Stork Asset Management, aanvankelijk als consultant om nadien te evolueren in meer commerciële rollen zoals Solution Sales en Asset Management Sales.

Bij de kennismaking met CARL Software, was zij onmiddellijk onder de indruk van het bedrijf en het engagement van het team. In slechts 4 jaar tijd heeft het bedrijf haar plaats weten te veroveren op de Belgische markt, en beschikt het over talrijke referenties in verschillende sectoren: Industrie (Asco, FN Herstal, Aquiris, SCAM, Total), Healthcare (CHU Namur, Grand hôpital de Charleroi), en de Publieke Sector (Service Public de Wallonie SPW, Europese Commissie).

Lescroart: "Dit bedrijf biedt me de mogelijkheid om terug te komen naar een sector die ik bijzonder apprecieer. Het domein van asset management te kunnen uitbreiden met mogelijkheden als BIM, de mobiliteit en andere nieuwe technologieën (o.a. Internet of Things, Big Data,..) is een enorme motivator en betekent een belangrijke meerwaarde voor vele bedrijven."