MCS Solutions sluit partnerschap met Disruptive Technologies

‘Smart Building’-aanbieder en consultancybedrijf MCS Solutions heeft een partnerschap aangekondigd met het sensor- en meettechnologiebedrijf Disruptive Technologies (DT).

Trefwoorden: #Disruptive Technologies, #facility management, #meettechnologie, #MSC Solutions, #partnerschap, #sensoren

Lees verder

Techniek

( Foto: screen Vimeo - Disruptive Technologies )

ENGINEERINGNET.BE - MCS Solutions gaat een nieuw partnerschap aan met Disruptive Technologies, actief op het vlak van veilige, schaalbare technologie voor metingen en gegevensoverdracht.

De revolutionaire technologie van DT maakt gebruik van uiterst compacte, snel inzetbare sensoren die een grote reikwijdte en ongeziene batterijduur hebben. Daarnaast biedt de technologie ook end-to-end beveiliging in een private cloud.

MCS Solutions zal de technologie integreren in zijn producten gebouwd op het Cobundu ‘smart building’-platform. Dankzij cloudgebaseerde Sensing as a Service, kunnen klanten genieten van een stabiele, zorgenvrije toegang en maximale flexibiliteit.

Koen Matthijs, CEO van MCS Solutions: “Ons platform neemt het voortouw in de ‘smart building’-revolutie in de vastgoedwereld, door het combineren van Internet of Things, big data en slimme apps. Disruptive Technologies heeft toptalent in huis en we zijn enthousiast over deze samenwerking, die ons toelaat om de nieuwste sensortechnologie te benutten.”