Nana Baffour nieuwe CEO van Getronics

Na de recente overname door Bottega InvestCo kondigt Getronics de benoeming aan van Nana Baffour als voorzitter en CEO van de groep.

Trefwoorden: #Bottega InvestCo, #CEO, #Getronics, #Mark Cook, #Nana Baffour

Lees verder

HR

( Foto: Getronics )

ENGINEERINGNET.BE - In het kader van de veranderingen in het management is voormalig CEO Mark Cook benoemd tot vice-voorzitter van de raad van bestuur van de Getronics Group.

In zijn nieuwe functie zal Cook direct rapporteren aan Baffour, de voorzitter en CEO (en nieuwe eigenaar) van Getronics Group. Hierbij ondersteunt hij direct de nieuwe eigenaar bij de strategische planning en vervult hij een leidersrol bij toekomstige activiteiten op het gebied van fusies en overnames.

Baffour: “Ik wil Mark persoonlijk bedanken voor zijn bijdrage aan Getronics. Onder zijn leiding is Getronics ingrijpend veranderd; nu is het een technologisch bedrijf dat klaar is voor het digitale tijdperk.”

Tevens werd bekend gemaakt dat Paul Fox werd benoemd tot CEO UK. Eerder stond hij aan het hoofd van new business sales en gaf hij leiding aan de wereldwijde business development-activiteiten.