• 21/08/2017

Gratis dagkaart voor EMO Hannover - invitatie

Global Fairs en Engineeringnet.be nodigen u uit om EMO 2017 in HANNOVER te bezoeken van 18 tot en met 23 september. Vraag uw gratis toegangskaart aan.

Trefwoorden: #EMO Hannover, #gratis, #metaalbewerking, #toegangskaart, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Als meest vooraanstaande beurs ter wereld voor de metaalbewerking is de EMO de belangrijkste graadmeter voor technische trends en innovaties in de productie.

Daarmee zet ze ook aan tot investeringen in gereedschaps-machines, productieoplossingen en ondersteunende dienstverlening. Onder het motto "Connecting systems for intelligent production", richt de organisator van de EMO, de Vereniging van Duitse Gereedschapsmachinefabrieken VDW, de aandacht van exposerende bedrijven en bezoekers op digitalisering en netwerken.

Chartervlucht:
Ter gelegenheid van EMO Hannover 2017 organiseert TradeFairs ism Agoria op donderdag 21 september een speciale 1-daagse chartervlucht. De vertrektijden van deze chartervlucht zijn aangepast aan de openingstijden van de beurs zodat u een volle dag op de EMO kunt plannen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, reserveer nu op de website: www.tradefairs.be.

Voor een gratis dagkaart stuurt u een email naar info@global-fairs.com met als subject "EMO 2017".


Voor meer informatie:
Global Fairs
Tel. +32 (0)16 73 45 51
info@global-fairs.com - www.global-fairs.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.