Getronics en Belgische Privacycommissie verlengen contract

Getronics heeft zijn contract met de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer verlengd met 4 jaar. De vernieuwde overeenkomst heeft een waarde van 1,1 miljoen euro.

Trefwoorden: #beveiliging, #Getronics, #ICT, #Privacy, #privacycommissie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - Getronics zal de komende vier jaar verantwoordelijk zijn voor de Managed Cloud oplossing van de Belgische Privacycommissie, inclusief de bedrade en draadloze data connectiviteit diensten, alsook het beheer en de monitoring van deze gehele ICT-infrastructuur.

Bovendien wordt er een Disaster Recovery as a Service (DRaaS) voor kritieke applicaties toegevoegd aan het takenpakket van de ICT-dienstverlener, bovenop de bestaande Platform as a Service (PaaS) diensten.

De nieuwe oplossing zal de beveiliging van de Privacycommissie nog verder verhogen, dankzij de integratie van Cisco’s Identity Service Engine. Hierdoor kan ook rekening gehouden worden met de contextuele informatie bij het toepassen van de verschillende toegang policies op basis van gebruiker, apparaat en applicatie.

Daarnaast zorgt het in combinatie met het nieuwe WAN-design voor een veerkrachtige herstelprocedure (DRP) in geval van een totale uitval van het primaire datacenter.