Maxine Frimpong en Ann Van Look zijn Maintenance Managers van het Jaar

Voor een publiek van bijna 1.000 aanwezigen ontvingen Ann Van Look en Maxine Frimpong van BASF Antwerpen de award voor meest verdienstelijke Maintenance Managers van het Jaar 2017.

Trefwoorden: #Ann Van Look, #BEMAS, #maintenance, #maintenance manager, #Maxine Frimpong, #onderhoud, #onderhoudsmanager

Lees verder

Nieuws

( Foto: BEMAS )

ENGINEERINGNET.BE - Het is de eerste keer dat een vrouwelijk duo deze prijs in ontvangst mag nemen. De andere finalisten van deze 20ste (jubileum)editie waren Stéphanie Hammer van Elia, Danielle Lammens van Exmar en Samira Ben Ali van Stella Lanolines.

Met de 20ste editie van de Maintenance Manager van het Jaar heeft BEMAS, the Belgian Maintenance Association, de aandacht gevestigd op de verwezenlijkingen van vrouwelijke verantwoordelijken in technisch onderhoud en asset management.

Tijdens de uitreikingsceremonie in Auditorium 2000 van Brussels Expo ontvingen Ann Van Look en Maxine Frimpong de award uit handen van juryvoorzitter Herman Aerts (winnaar MMY 2006).

De overwinning van het duo bewijst dus nog maar eens het toenemende belang van Asset Management in het strategisch beheer en behoud van installaties voor maximale productiviteit.

Maxine Frimpong is Master in Bio-Science Engineering en sinds 2011 Asset Manager Mechanical IB/PIB/FA en Butadiene installatie. Haar collega Ann Van Look is Industrieel Ingenieur Bouwkunde en werkt sinds 1992 bij BASF Antwerpen. Sinds 2014 is ze Maintenance Manager van 5 zuurbedrijven en het Ammoniakbedrijf.