Bryo Awards 2017 voor 3 veelbelovende start-ups

Bryo is een project van Voka dat ambitieuze starters begeleidt in hun ondernemerschap en bestaat al 10 jaar. Tijdens de inspiratiedag ‘Vliegende Starters’ werden de Bryo Awards uitgereikt.

Trefwoorden: #Ark-Shelter, #Bryo, #Bryo Awards, #House of Weddings, #Soulmade, #start-up, #starter, #Vliegende Starters, #Voka

Lees verder

Nieuws

( Foto: Voka )

ENGINEERINGNET.BE - Met de Bryo Awards zet Voka, samen met het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO), jaarlijks uitzonderlijke startersprojecten in de kijker.

Coaches, startersbegeleiders en partners van Bryo, ervaringsdeskundigen en experten uit het Bryo-netwerk selecteren uit de groep Bryo-deelnemers van dat jaar enkele projecten in 3 categorieën:

  1. Bryo Creative Highlight (voor projecten die uitblinken in originaliteit en creativiteit),
  2. Bryo Rookie (voor recente starters die veelbelovend en pijlsnel uit de startblokken schoten)
  3. Flanders Future Bryo (voor projecten met het potentieel om uit te groeien tot een Vlaams economische kampioen).

De uiteindelijke winnaars worden gekozen op basis van de resultaten van de jury en een publieksstemming.


Over de winnaars:

  • Bryo Creative Highlight 2017:
    Michiel De Backer, Ark-Shelter (Lichtervelde)


Ark-Shelter richt zich op het ontwerpen en produceren van mobiele woningen/kantoren, met oog op een ecologisch en hedendaags design al dan niet volledig zelfvoorzienend.

  • Bryo Rookie 2017:
    Sander De Roeck, Soulmade (Mechelen)

    Soulmade geeft meerwaarde met Virtual Reality. De unieke kennis van de organisatie laat hen toe tal van verschillende Virtual Reality producties en toepassingen te maken.
  • Flanders Future Bryo 2017:
    Iris Decreus, House of Weddings (Gent)

    Een online huwelijksplatform dat de beste en meest betrouwbare Belgische huwelijksleveranciers verenigt onder een kwaliteitslabel, en deze gids actief market naar een premium publiek van verloofde koppels.