DK Thermal neemt Elite Advanced Technologies over

DK Thermal, producent van metal core (IMS) printplaten, neemt de Europese activiteiten van Elite Advanced Technologies over en breidt hiermee zijn portfolio van thermische printplaten uit.

Trefwoorden: #DK Thermal, #Elite Advanced Technologies, #overname, #thermische printplaten

Lees verder

Techniek

( Foto: Elite Advanced Technologies )

ENGINEERINGNET.BE - In België zal de groep in Mol het kenniscentrum voor keramische printplaten behouden en zal de vestiging dienen als commerciële uitvalsbasis voor de Benelux.

Andrew Grisbrooke, managing director DK Thermal: “In de markten waarin we actief zijn, zien we zien dat componenten en modules steeds krachtiger worden terwijl de fysieke ruimtes voor de circuits verkleinen en meer en meer worden geïntegreerd. Wij geloven dat we met Elite Advanced Technologies nu een uitstekende basis hebben om onze positie hierop uit te bouwen.”


ACHTERGROND
DK Thermal is een deel van de TCL group die wereldwijd actief is in de productie en distributie van printplaten en specialiseert zich binnen de groep in metal core PCB (IMS) en thermisch interface materiaal.

Elite Advanced Technologies is een leverancier van maatwerk componenten voor de automobiel, telecommunicatie, test - & meetapparatuur, medische, IT, consumenten en andere industrieën.