Bouwbedrijf Nizet treedt toe tot VMA

Bouwbedrijf Nizet uit Louvain-La-Neuve maakt voortaan deel uit van VMA. Onder die koepel ressorteerden al eerder Vanderhoydoncks (Alken) en VMA West (Waregem).

Trefwoorden: #automotive industrie, #Bouwbedrijf, #elektromechanica, #infrastructuurprojecten, #Nizet, #VMA

Lees verder

Techniek

( Foto: VMA )

ENGINEERINGNET.BE - De drie bedrijven willen samen internationaal verder groeien, met behoud van hun eigen regionale identiteit.

"In een technisch snel veranderende sector willen we als leidende marktspeler verder evolueren tot een aanbieder van totaaloplossingen," stelt clustermanager Guy Wynendaele.

De VMA-cluster is actief in elektrotechniek in gebouwen, in elektromechanica in infrastructuurprojecten, in de automotive industrie, de voeding, de farma, de chemie en de metaalindustrie.


ACHTERGROND
VMA is ook in het buitenland actief, met VMA Slovakia (Trencin), VMA Polska (Wroclaw), VMA US (Charleston), VMA Midlands (Birmingham) en met filialen in Zweden en het Luxemburg.

In België werkte het mee aan onder meer de Waalse Krook, de Ghelamco Arena en AZ Jan Palfijn in Gent, Nike in Ham, het politiekantoor van Charleroi en het Erasmus Ziekenhuis in Brussel.