Stork neemt valve repair activiteiten van Furmanite over

Stork meldt dat het de valve repair activiteiten van het stopgezette Furmanite GSG zal voortzetten. Deze activiteiten zullen volledig geïntegreerd worden in het eigen dienstenpakket.

Trefwoorden: #diensten, #Furmanite GSG, #herstelling, #kleppen, #maintenance, #onderhoud, #overname, #Stork, #valve repair

Lees verder

Techniek

( Foto: Stork )

ENGINEERINGNET.BE - Hierdoor wordt hun valve repair afdeling uitgebreid met een ploeg bekwame medewerkers en gespecialiseerde apparatuur. Op termijn zal de werkplaats van Furmanite worden ondergebracht in de faciliteiten van Stork in Antwerpen.

Het bedrijf verzorgt het totale proces van demontage, revisie en reparatie tot monteren, commissioning en het eventueel vervangen van regelkleppen, veerveiligheden en afsluiters. Zowel on-site als in-shop.

De valve repair activiteiten zijn onderdeel van het bredere multidisciplinaire dienstenpakket gericht op het bouwen, onderhouden en modificeren van industriële installaties.

Jan Vandenbroucke, General Manager van Stork België: “Door deze overname zijn wij in staat om de service rondom appendages in de regio Antwerpen te versterken. De overgenomen activiteiten sluiten naadloos aan op onze visie om de levensduur van productiefaciliteiten te verlengen middels kwalitatief hoogwaardig onderhoud.”