• 04/02/2015

Belgische startup Binarta onthult innovatieve website-builder

Het opzetten van een professionele website is kinderspel met Binarta. Enkele kliks en klaar! De builder is Google-geoptimaliseerd en aantrekkelijk op tablet & smartphone.

Trefwoorden: #Binarta, #Leuven, #startup, #website-builder

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - De Leuvense (België) ICT startup Binarta introduceert een innovatief totaalconcept om zelf een aantrekkelijke website te maken.

Zonder ICT kennis kunnen klanten in 3 eenvoudige stappen een mobiel geoptimaliseerde website opzetten, personaliseren en publiceren.

De gebruiksvriendelijke EDIT-mode laat hun toe elke foto of tekst in de website-layout aan te klikken en direct te bewerken.

Het Binarta-platform vormt een alternatief voor websites die bezoekers onvoldoende aanspreken, waarvan de inhoud moeilijk aanpasbaar is, en die onleesbaar zijn op kleinere toestellen.

Binarta biedt voordelige formules aan waarmee bedrijven en particulieren zich professioneel kunnen voorstellen op het internet en meer klanten kunnen aantrekken.

Door extreme gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijke weergave op tablet en smartphone, gaat Binarta voluit de concurrentie aan met grote, internationale ‘website builder portals’.

Website-frustraties
Veel bedrijven en particulieren vinden hun website te duur en het aanpassen van de inhoud te omslachtig.

Een steeds belangrijker probleem is dat veel websites onvoldoende aantrekkelijk en leesbaar weergegeven worden op tablets en smartphones.

Binarta biedt websites voordelig aan via ‘www.binarta.com’, waarop klanten online zelf hun eigen website kunnen samenstellen.

Het Binarta website-concept scoort door ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid, mooie mobiele weergave en betrouwbare website-technologie inclusief Google optimalisatie.

Gemakkelijker dan ooit
In 3 eenvoudige stappen kunnen gebruikers een design kiezen, een account aanmaken en de website personaliseren.

De innovatieve EDIT-mode laat hun toe, al surfend door de website, teksten en beelden direct naar wens aan te passen – zonder ICT kennis of ingewikkelde admin-panelen.

Klanten kiezen zelf welke modules ze toevoegen aan hun website: bv. een catalogus, blog of fotogalerij. Binnenkort komen er nieuwe zaken bij, zoals webshop, meertaligheid en extra designs.

“Met het eenvoudige 3-stappenplan en de innovatieve en intuïtieve EDIT-mode creëren bedrijven en particulieren hun eigen professionele website in een mum van tijd”, aldus Suleyman Aydogan, CEO van Binarta.

Tablets en smartphones
Sterk stijgend mobiel internetgebruik vereist dat websites aantrekkelijk afgebeeld worden op computer, tablet of smartphone. Gebruikers verlaten massaal websites die ze moeilijk kunnen lezen op klein scherm en waarop navigeren moeizaam is.

Het concept achter Binarta werd speciaal ontwikkeld voor alle types van toestellen, van het grootste tot het kleinste scherm. Hierdoor beleven bezoekers steeds een fijne surfervaring met hun tablet of smartphone.

Succesvol in Google
Binarta websites staan niet op zichzelf; ze fungeren als spil voor online marketing. Door de web-technologie kan Google stelselmatig alle informatie op de website indexeren.

Bovendien zijn alle designs uitgerust met zoekmachine optimalisatie, waardoor mensen sneller terechtkomen op de website via bijvoorbeeld Google.

Betrouwbare technologie
De achterliggende web-technologie is betrouwbaar en actueel. Het platform wordt continu verbeterd en uitgebreid, zodat de websites en het beheersysteem steeds up-to-date blijven.

De hosting omgeving in de cloud kan alle uitdagingen aan op het vlak van prestaties en bezoekerspieken. Een all-in websitepakket biedt Binarta aan voor een beperkte maandelijkse bijdrage.

Wanneer klanten specifieke website-ontwikkelingen wensen, staan ervaren ICT teams klaar om klant-specifiek projectwerk te realiseren en te integreren in de website. Hiermee legt Binarta de lat heel hoog voor bestaande website builders inzake service en ondersteuning.

iFixers
Jelle Winters en Bert Janssens, de oprichters van smartphone-reparatiedienst ‘iFixers’, zijn al geruime tijd een pilootklant van Binarta.

“Het Binarta-platform vormt voor ons het geraamte van een kwaliteitsvolle website waarop we enkele klant-specifieke ontwikkelingen hebben laten toevoegen. Dit omvat grafische aanpassingen, blog, catalogus en zoekmachine-optimalisatie.

Bezoekers overrompelen onze website: 20 000 Facebook likes en 850 000 pageviews op jaarbasis, waarvan 51% mobiele gebruikers. De massale toeloop draagt bij tot een stevige toename in ons zakencijfer.

We hebben nu 8 voltijdse werknemers in dienst en sinds kort ook een 2de winkel. Binarta beantwoordt aan de behoefte van bedrijven en particulieren die zoeken naar een aantrekkelijke website die ook prima werkt op alle mobiele toestellen.

Door deze voordelen en de zeer gebruiksvriendelijke EDIT-mode, kunnen we Binarta aan iedereen aanbevelen”, aldus de zaakvoerders.


Over Binarta
Binarta werd opgericht in 2014 door een team van gedreven en ervaren ICT professionals. De ondernemers ontwikkelden een website-platform waarmee iedereen eenvoudig online een website kan bouwen.

Zonder ICT voorkennis kan heel snel en intuïtief een eigen kwaliteitsvolle website opgezet worden, inclusief blog, fotogalerij, video’s en nog veel meer. Binarta word reeds succesvol gebruikt door een tiental pilootklanten waaronder iFixers.be, afrikafilmfestival.be en techno-script.com.

Zowel zelfstandige ondernemers, KMO’s, designers als particulieren kunnen bij Binarta terecht voor een professionele en betaalbare website.


Voor meer informatie:
Binarta
Diestsesteenweg 104, B-3010 Leuven
Tel. +32 (0)16 84 44 40
binarta.com - info@binarta.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Techno-Script


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.