Reynaers Aluminium zoekt groei in Wallonië via nieuw kantoor in Namen

Reynaers Aluminium ondersteunt zijn Waalse netwerk van 65 contructeurs en installateurs voortaan vanuit een nieuwe regionale zetel in Namen.

Trefwoorden: #aluminium, #bedrijvencenter Burogest, #Bert Geerinckx, #Damien Stasse, #Reynaers, #Reynaers Aluminium

Lees verder

Nieuws

( Foto: Reynaers Aluminium )

ENGINEERINGNET.BE - Met de versterking van zijn regionale aanwezigheid en de nabijheid tot Waalse consument wil de aluminiumproducent de expansie in eigen land verder zetten.

Het lokale team, onder leiding van sales manager Wallonië Damien Stasse, is gevestigd in het bedrijvencenter Burogest. Het Waalse netwerk bestaat uit partners, die ramen en deuren fabriceren en plaatsen, en installateurs, die de aankoop van afwerkte ramen doen en de plaatsing verzorgen.

Algemeen directeur Bert Geerinckx ziet nog veel potentieel op de Waalse markt. "Door te investeren in onze regionale aanwezigheid in Wallonië zullen we samen met bestaande en nieuwe partners en installateurs deze opportuniteit verder ontwikkelen," zegt hij.


ACHTERGROND
Reynaers Aluminium, opgericht in 1965, is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s.

De hoofdzetel is gevestigd in Duffel. Het bedrijf telt 1500 werknemers in 37 landen wereldwijd.


Op de foto:
Bedrijvencenter Burogest in Namen waar de nieuwe zetel van Reynaers gevestigd is.