Engineeringnet MobileScan de QR-code
of klik hier om mobiel te surfen.

Verwant

Paul Kumpen nieuwe voorzitter van VOKA

Flanders Make werkt aan zelfrijdende voertuigen

Industriezone Tongeren-Oost wordt 50 hectare groter

Eerste “spadesteek” Flanders’ Bike Valley & BikeVille Incubator

IWT Awards steunen voor de vierde maal Vlaamse innovatieve KMO’s

Nieuw bestuur voor Vlaams agentschap Waterwegen & Zeekanaal

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Actief op zoek naar een nieuwe functie als werknemer of een opdracht als zelfstandige? Meld je aan bij Engineeringnet Techpost
Meest gelezen nieuws

94% met STEM- of ICT-diploma vindt binnen het jaar werk

Nieuwe 2MW energiecentrale voor Gyproc in Antwerpse Haven

Eandis twijfelt over nut verdere uitbouw aardgasdistributie

Egemin integreert divisie Handling Automation in Duitse KION-groep

Saudische miljarden voor Antwerpse haven: goed voor technische leveranciers?

Investering van 35 miljoen euro voor Soudal Turnhout

Agenda

Diepgaande opleiding Maintenance en Asset Management: de enige complete & Nederlandstalige training

Op verschillende locaties in Vlaanderen

van 8/10/2015 tot 27/05/2016

Keuze van de redactie

(29/6) EPC-certificaat nog steeds niet eenduidig

(25/6) Huawei levert 5G-infrastuctuur voor ’Campus van de toekomst’

(22/6) Verrassende eerste resultaten van Darmflora Project

(17/6) BAM bestelt studie over sluiting van Antwerpse Ring

(16/6) Komeetlander ’Philae’ ontwaakt uit winterslaap (+video)

(10/6) ESA maakt zich klaar voor lancering tweede Copernicus satelliet

>> Meer blikvangers
Bedrijfspagina's

Hilde Peerlings wint 9de UNIZO-Limburg LIVIA-Award
personalia 10/06/2013 8:49:27

Vrijdag 7 juni werd de UNIZO-Limburg LIVIA-Award 2013, tijdens het Zomerfeest van KMO Contact Limburg, officieel uitgereikt aan de laureate door de winnares van vorige editie.

ENGINEERINGNET.BE -- UNIZO-Limburg reikte tijdens het zomerfeest haar 9de LIVIA-Award uit. Deze prijs, die is uitgegroeid tot een begeerde onderscheiding onder vrouwelijke zelfstandige ondernemers, moet een stimulans geven aan het vrouwelijk ondernemerschap in Limburg.

Dit jaar gaat de begeerde prijs naar Hilde Peerlings van Groep Delorge-Peerlings, officiële merkverdeler van Audi, VW en Skoda. De twee andere kandidaten voor de LIVIA-award 2013 waren Patricia Robinne van Idearté en Kim Hardy en Kim Severy van Mamzel.

Hilde Peerlings begon haar carrière met een indrukwekkende loopbaan in de verzekering- & financiële sector. In 1999 geeft ze die job op en start, samen met haar broer, een zaak in de automobielsector.

Al snel voelt ze de behoefte om op eigen benen te staan. In 2005 opent ze haar eigen garage. Die groeit zeer snel uit tot een succesvolle zaak. In juni 2012 volgt dan de fusie tot groep Delorge-Peerlings. Over die groep heeft ze nu de dagelijkse operationele leiding.

Volgens de jury verdient Hilde Peerlings de LIVIA-Award omdat het nog steeds vrij uniek is om als vrouw op dergelijk niveau actief te zijn in de automobielsector sector. Ze slaagt er echter in om haar eigen zaak uit de grond te stampen en na een kleine 7 jaar uitgeroepen te worden tot ‘dealer van het jaar’ door invoerder d’Ieteren. << (GL) (foto: Unizo, Hilde Peerlings)

 
Registreer voor e-Krant

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Elia stelt Chris Peeters aan als CEO

De raad van bestuur van de Elia groep heeft Chris Peeters aangesteld als nieuwe CEO, onder voorbehoud van een eensluidend advies door de CREG, de Belgische regulator.

Proximus Netcenter Machelen aangesloten op Eurofiber glasvezelnetwerk

Eurofiber heeft het Proximus Netcenter Machelen redundant aangesloten op zijn glasvezelnetwerk. Hierdoor kan Proximus zijn klanten een alternatieve verbinding naar het datacenter aanbieden.

Katalysator in minder dan 12 uur gewisseld bij Evonik Antwerpen - artikel

«Wissel op 30 meter hoogte twee katalysatoren van verticale reactorvaten», zo luidde de opdracht van de chemische multinational Evonik aan Voith Industrial Services.

Antwerpse haven bekroont Noord-Chinese studenten

Vier studenten van de Noord-Chinese Dalian Maritime University (DMU) werden beloond met een Antwerp Maritime Award. De award werd uitgereikt door Marc Van Peel.

Meer en beter uitbesteden? - column

De economische context voor bedrijven is de voorbije jaren grondig gewijzigd. Wisselingen op de financiële markten zorgen er voor dat de prijzen van grondstoffen steeds minder stabiel zijn.

94% met STEM- of ICT-diploma vindt binnen het jaar werk

Volgens Agoria zijn er in Vlaamse technologiebedrijven 14.000 vacatures voor ‘knelpuntfuncties’. De federatie heeft opgelijst welke opleiding gevolgd moet worden voor deze profielen.

Huawei levert 5G-infrastuctuur voor ’Campus van de toekomst’

Proximus, VUB en ULB hebben in het kader van de Koninklijke missie in China, in Beijing een memorandum van overeenstemming ondertekend met Huawei.

Luc Hellemans gaat nu ook Arcadis Frankrijk leiden

De Belgische CEO van Arcadis krijgt nu ook de leiding over de Franse tak van de multinational. Vanaf 1 juli volgt hij Paul Souaid op.

Contractverlenging voor DEME in Papua-Nieuw-Guinea

Ok Tedi Mining heeft een contractverlenging van 5,5 jaar toegekend aan DEME, voor het baggeren van mijnbouwsedimenten in het lager gelegen gedeelte van het Ok Tedi-rivierstelsel.

FWO-steun aan 413 onderzoekers toegekend

De Raad van Bestuur van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen (FWO) heeft voor het volgend academiejaar nieuwe mandaten toegekend. 413 onderzoekers krijgen FWO-steun.

VIB en VUB lanceren vandaag nieuwe bio-tech spin-off

Vrije Universiteit Brussel en VIB maakten vandaag de oprichting bekend van Confo Therapeutics. In een eerste closing werd al meteen 3 miljoen euro opgehaald.

Nieuwe Simatic S7-1200-CPU’s nu verkrijgbaar bij RS Components - techniek

De nieuwe Simatic S7-1200-CPU maakt het populaire PLC-platform sneller, flexibeler en failsafe-ready. Voor nieuwe designs wordt deze sterk aanbevolen.

Biotech biedt duurzaam alternatief voor antibiotica in veeteelt

Kenniscentrum Amcra maakte gisteren bekend dat het antibiotica-gebruik vorig jaar opnieuw licht gestegen gestegen is. De Belgische biotech-sector werkt nochtans aan alternatieve veevoeders.

Logistieke sector klaar voor e-commerce, overheid hinkt achterop

De logistieke sector in Vlaanderen is klaar om gelijke tred te houden met de forse groei van de e-commerce. Deze ‘e-boost’ kan de Vlaamse economie toegevoegde waarde en groei bieden.

DOSSIERS

Productietechniek

Eco & Energy

Onderhoud

Procestechniek

HR & Werk