Engineeringnet MobileScan de QR-code
of klik hier om mobiel te surfen.

Tip: maak zelf een sneltoets op de startpagina van je smartphone. Voor Android: “Sneltoets Startpagina” of "Toevoegen aan startscherm". Voor iPhone: “Zet in beginscherm”.
Verwant

100 miljoen euro Vlaams geld voor meer en ambitieuzer ondernemerschap

Nieuwe buitenlandse investeringen in Vlaanderen fors gestegen in 2015

Rekenhof: ’bijsturing programma Innovatief Aanbesteden nodig’

22 Vlaamse bedrijven op Poolse economische missie

Antwerp-ITCCO erkend als volwaardig CIFAL-opleidingscentrum

Paul Kumpen nieuwe voorzitter van VOKA

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Actief op zoek naar een nieuwe functie als werknemer of een opdracht als zelfstandige? Meld je aan bij Engineeringnet Techpost
Meest gelezen nieuws

DEME laat nieuw ’dual fuel’ multipurpose-schip bouwen

Onderzoek mucoviscidose richt pijlen opnieuw op gentherapie

Armband met slimme functies voor senioren

Site Ecotron Hasselt University krijgt bezoek koningspaar

Formula Electric Belgium behaalt vierde plaats in Tsjechië

Universiteit Gent brouwt bier met afvalwater

Agenda

Opleiding Safety in pneumatica

Locatie: Festo Brussel

van 27/06/2016 tot 29/06/2016

Keuze van de redactie

(22/6) Belgische Alco Bio Fuel neemt Rotterdamse plant van Abengoa over

(20/6) Nieuwe Vlaamse criteria voor biomassacentrales: bij strengste ter wereld

(15/6) Supermarktketen Lidl investeert 3,5 miljoen euro in duurzame energie

(13/6) Voetbalstadion van KRC Genk wordt groenste van het land

(9/6) Officiële reactie van Infrabel op treinongeval in Saint-Georges-sur-Meuse

(6/6) Orange Belgium en Telenet beëindigen Full MVNO-contract

>> Meer blikvangers
Bedrijfspagina's

Hilde Peerlings wint 9de UNIZO-Limburg LIVIA-Award
personalia 10/06/2013 8:49:27

Vrijdag 7 juni werd de UNIZO-Limburg LIVIA-Award 2013, tijdens het Zomerfeest van KMO Contact Limburg, officieel uitgereikt aan de laureate door de winnares van vorige editie.

ENGINEERINGNET.BE -- UNIZO-Limburg reikte tijdens het zomerfeest haar 9de LIVIA-Award uit. Deze prijs, die is uitgegroeid tot een begeerde onderscheiding onder vrouwelijke zelfstandige ondernemers, moet een stimulans geven aan het vrouwelijk ondernemerschap in Limburg.

Dit jaar gaat de begeerde prijs naar Hilde Peerlings van Groep Delorge-Peerlings, officiële merkverdeler van Audi, VW en Skoda. De twee andere kandidaten voor de LIVIA-award 2013 waren Patricia Robinne van Idearté en Kim Hardy en Kim Severy van Mamzel.

Hilde Peerlings begon haar carrière met een indrukwekkende loopbaan in de verzekering- & financiële sector. In 1999 geeft ze die job op en start, samen met haar broer, een zaak in de automobielsector.

Al snel voelt ze de behoefte om op eigen benen te staan. In 2005 opent ze haar eigen garage. Die groeit zeer snel uit tot een succesvolle zaak. In juni 2012 volgt dan de fusie tot groep Delorge-Peerlings. Over die groep heeft ze nu de dagelijkse operationele leiding.

Volgens de jury verdient Hilde Peerlings de LIVIA-Award omdat het nog steeds vrij uniek is om als vrouw op dergelijk niveau actief te zijn in de automobielsector sector. Ze slaagt er echter in om haar eigen zaak uit de grond te stampen en na een kleine 7 jaar uitgeroepen te worden tot ‘dealer van het jaar’ door invoerder d’Ieteren. << (GL) (foto: Unizo, Hilde Peerlings)

 
Registreer voor e-Krant

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Franki Construct (Willemen Groep) behaalt VCA-P certificaat

Eind mei werd met succes de audit rond VCA-P afgerond voor de afdeling industrie van Franki Construct. De P staat daarbij voor petrochemie.

Achterbouw van StartupVillage Stad Antwerpen officieel geopend

Stad Antwerpen wil startups samenbrengen en alle kansen bieden om te groeien en internationaliseren. Daarom besliste ze om een historisch pand in de Lange Gasthuisstraat te renoveren.

Stuk Mortselse Krijgsbaan krijgt nieuw wegdek - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal vanaf maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli werken uitvoeren aan de Krijgsbaan (R11) in Mortsel vanaf Grotenhof tot en met de Heirbaan.

19 PrIMA-studenten klaargestoomd voor job in onderhoud

In het kader van het PrIMA-project vond onlangs de proclamatie in de kantoren van Actemium in Zwijndrecht plaats. 19 afgestudeerden studeerden af onderhoudstechnicus.

Vlaamse chemie en farma hebben meer dan 500 openstaande vacatures

Uit de eerste ‘Jobbarometer’, een enquête die essenscia vlaanderen, heeft uitgevoerd bij meer dan honderd sectorbedrijven, blijkt dat er op dit moment 543 openstaande vacatures zijn.

Belgische teams maken zich klaar voor Shell Eco-marathon in Londen

De Shell Eco-marathon competitie vindt dit jaar plaats in Londen van 30 juni tot 3 juli in het kader van “Make the Future London”, een ideeënfestival rond de mondiale energie-uitdagingen.

Scholengroep 16 Midden-Limburg zet stap richting energieprestatiecontract

Gisteren tekenden scholengroep 16 van het GO! en het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) een samenwerkings­overeenkomst, in aanwezigheid van Minister van energie Bart Tommelein.

Umicore opent Poolse fabriek voor katalysatoren

Umicore, materiaaltechnologie- en recyclagegroup, heeft officieel haar nieuwe productievestiging voor uitstootkatalysatoren geopend in het Poolse Nowa Ruda.

UPS investeert 4 miljoen in nieuwe vestiging in Lummen

UPS heeft, ter gelegenheid van de eerste steenlegging, de bouw aangekondigd van een nieuw sorteer- en leveringscentrum in het Limburgse Lummen.

Belgische Alco Bio Fuel neemt Rotterdamse plant van Abengoa over

Overgenomen plant is een van grootste bio-ethanolfabrieken van Europa en verhoogt productiecapaciteit van Gentse groep van 250.000 tot 700.000 kubieke meter per jaar.

Novosanis ontvangt VLAIO-subsidie van 250.000 euro

VLAIO heeft aangekondigd dat het een subsidie van 250.000 euro toekent voor onderzoek en ontwikkeling van LYO-ID aan de spin-off van de UAntwerpen, Novosanis.

Ontdek wat er nieuw en verbeterd is aan de Haas Mini Mills - techniek

De Haas Mini Mills hebben nu nog meer in hun mars als populairste compacte VBC van de industrie. Ze zijn onlangs vernieuwd qua ontwerp.

VIL lanceert ‘landenselectietool’ voor nearshoring

Het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) heeft een tool ontwikkeld die bedrijven moet helpen om het interessantste land voor hun activiteit te kiezen indien ze nearshoring overwegen.

Capgemini Belgium rekruteert dit jaar nog 170 nieuwe collega’s

IT-bedrijf Capgemini wil nog dit jaar 170 nieuwe aanwervingen doen, zo laat Managing Director Alain Olivier weten. Het gaat vooral om ingenieurs, IT'ers en management consultants.

Boekjaar 2015 succesvol afgesloten

Omzet groeit met 22 % naar 620 miljoen euro

Groei van 7 % naar 3.000 medewerkers wereldwijd

Consequente technologieontwikkeling voor op pc gebaseerde regeltechniek en Industrie 4.0

Technische copywriter nodig?

We zijn gespecialiseerd in het schrijven en begeleiden van nieuwsbrieven, persberichten, white papers, klantengetuigenissen, jaarverslagen, blogs en webcontent over techniek en technologie. Meer info nodig? Stuur vrijblijvend een mailtje naar timesaver@skynet.be

DOSSIERS

Productietechniek

Eco & Energy

Onderhoud

Procestechniek

HR & Werk