• 18/04/2013
  • |     BB

Cofely werft technische medewerkers aan in Limburg

Cofely zoekt tientallen enthousiaste medewerkers met interesse in techniek die aan de slag willen in de streek rond Genk. Wie wil solliciteren: er is een jobevent in C-Mine.

Trefwoorden: #cofely, #fabricom, #gdf suez, #genk, #job, #limburg, #vacature

Lees verder

HR

( Foto: Cofely )

ENGINEERINGNET.BE – Een hart onder de riem voor de mensen in de economisch hard getroffen regio Limburg. Cofely Fabricom en Cofely Services zoeken diverse techniekers of zelfs personen met interesse in techniek die aan de slag kunnen in de regio rond Genk.

Fabricom werkt vooral aan grote industriële technische installaties, Services is actief in technisch onderhoud. Bovendien is het niet het eerste het beste bedrijf: het is een onderdeel van GDF Suez, een groep 78.000 medewerkers en in 2012 een omzet van 14,7 miljard euro. In Limburg is Cofely al 45 jaar actief. Het telt er 630 medewerkers.

Cofely Fabricom laat weten vacatures te hebben voor onder meer automation engineers, site en project managers, mechanici en elektriciens. Services zoekt vooral onderhouds- en beheerstechnici. 'Maar er kan ook gesolliciteerd worden voor andere jobs in België of het buitenland', laat de firma weten.

Zaterdag 20 april 2013 organiseert Cofely tussen 14 en 18 uur een jobevent in C-Mine in Genk. Het richt zich daarbij tot een breed publiek van afgestudeerden uit hogescholen, algemeen en technisch onderwijs en werkzoekenden met een technische achtergrond of ervaring.

De bezoekers van het event kunnen er ingenieurs en medewerkers ontmoeten en naar huis gaan met een concrete afspraak voor een jobinterview.


PRAKTISCH
Het jobevent vindt plaats in C-Mine, Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk. U vindt alle informatie op www.sterkintechniek.be